Det er vigtigt for os at give dig læring og input fra mange vinkler, så du i løbet af den omfattende uddannelse, du får hos os, bliver klædt godt på til arbejdet som kropsterapeut. Derfor vil du undervejs i din uddannelse hos BodySync møde undervisere med mange forskelige baggrunde. Vi har samlet en række stærke, kloge og passionerede mennesker, der hver især brænder for deres fagområder, og som elev på BodySync vil du blandt andre møde Body SDS-terapeuter, en sexolog, en hypnoterapeut/zoneterapeut, en businessmand til hjælp til livet som selvstændig, og en cand.mag. i psykologi.  

Pia Maria Eckardt

Kropsterapeut udd. v/ Body SDS
Født 1971

Pia Maria er kæreste med Olaf, har fem børn og en masse dyr.

 

Hun er uddannet hos Body SDS, og har behandlet siden 2007. Hun har siden 2004 arbejdet med krop, mønstre og kost, og har selv oplevet en del på egen krop: En voldelig far, skilsmisse, mistet en mand, været enlig mor i hårde tider og hvad livet ellers har bragt.

 

Pia Maria elsker at undervise, og det kan man tydeligt mærke. Hun har siden 2016, undervist på BodySync uddannelsen. Hun har også erfaring i undervisning fra tidligere jobs. De fleste klienter kender Pia Maria for hendes rummelighed og for altid at have tid og overskud .

 

Email: piamaria@bodysync.dk

Annette Dich Samuelsen


Hypnose, Hypnoterapi, Sexologi, Tankefelt og Zoneterapi


Født 1961

Annette har tre voksne børn, der selv har stiftet familie, seks børnebørn, er single og bor i bofællesskab med sin yngste søn, hans kone, tre børnebørn og 12 høns i haven.

 

Annette arbejder altid ud fra sit hjerte. Hun har gennem alle sine uddannelser lagret en kæmpe viden om vaner og gamle strategier. Annette er god til at bruge det bedste fra de forskellige uddannelser i sine sessioner, og er derfor altid åben for hvad kroppen og sindet har brug for.

 

Med Annette som underviser går man aldrig tomhændet hjem.

 

Email: annette@bodysync.dk

Gitte Johansen

Sygeplejerske og Kropsterapeut udd. v/ Body SDS
Født 1972

Gitte bor sammen med Thomas og 2 store drenge, og 1 kat. Har arbejdet i 25 på Sankt Hans Hospital. Har trænet sin krop i mange år, mistet sin mor alt for tidligt, og har kæmpet sig tilbage gennem sorgen, ved hjælp af krop, kost og ro.

 

Gitte er et menneske med power, som lægger hele sit hjerte i sit arbejde. Hun er en kæmpe glæde at arbejde sammen med.

 

Email: gitte@bodysync.dk

Lone Irene Sommer

Cand.mag. i Psykologi og i samfundsfag
Født 19??

Lone er kæreste med Per, har 2 børn og 2 katte.

 

Lone har undervist i 5 år og er igang med at skrive en bog med Pia Maria om børn og vold. Er vokset op i Nordjylland sammen med 4 søskende og en voldelig far.

 

En lang skilsmisse og en stor portion viden om vejrtrækning og krop har ført Lone hjem til sig selv. Hun er en kæmpe vidensbank både teoretisk og praktisk, og har en rummelighed som er guld værd, og som har gjort hende til den fantastiske underviser, hun er.

 

Email: lone@bodysync.dk

Olaf Toft Brøndberg

Business manager og Key Account Manager.
Født 1968

Olaf er kæreste med Pia Maria, har fem børn og en masse dyr.

 

Uddannet Business manager og Key Account Manager, og arbejder som Business Development manager. Har stor erfaring inden for salg, markedføring og kundepleje, både business til business, og business til forbruger.

 

Olaf har et kæmpe overblik, fantastisk til at give sin store viden fra sig, og med hans gode humør kan selv forretningsplaner blive en fest.

 

Email: olaf@bodysync.dk